torsdag 5 juni 2014

Ribbandagen

Både vår och barnens första "Ribbandag" blev en riktig härlig tillställning. Vi hade vädret på vår sida och vandrade ner mot Limhamnsfältet hela skolan. Väl framme var det dags för lite olika lekstationer där vi som klass samlade poäng. När vi var klara satte vi oss i gräset och åt mat tillsammans innan det var dags att se årets fotbollsmatch mellan lärarlaget och 6ornas avgångsklass.

tisdag 3 juni 2014

Skapande

Idag har vi arbetat med lite vår och sommarblommor. Vi började med att rita av blommorna för att sedan måla dem med oljepastellkritor. Därefter klippte vi ut blommorna för att sätta dem på ett nytt papper som vi dekorerat med vattenfärgerna och med hjälp av svampteknik. Riktigt härliga bilder blev det.
måndag 2 juni 2014

Info för FC


- Nu är det klart att det kommer bli Eva Hanson-Kjaerkner som blir klassens nya lärare. Eva har varit i klassen kontinuerligt under det senaste halvåret så barnen känner väl till henne. Det är även klart att vår fritidspedagog Pia Andersson kommer att vara knuten till klassen nästa termin.

- Imorgon tisdag 3/6 är det sista dagen att lämna in sommarlovslappen med ert barns tider.

- På torsdag 5/6 är det dags för den årliga Ribbandagen då hela skolan går ner till Limhamnsfältet för att leka och ha en rolig dag tillsammans. Mat, dryck och frukt får vi från skolan denna gång, så barnen behöver endast ha med sig en vattenflaska. Kläder efter väder, då vi kommer vara utomhus oavsett väderlek. Vi beräknar vara tillbaka på skolan kl.13.

- På torsdagskväll 5/6 kl. 17 har vi en avslutningspicknick tillsammans både föräldrar och barn. Alla tar med sig egen picknick och så hoppas vi på härligt väder J

- Skolavslutningen den 12/6 inleder vi i klassrummet kl. 8.20. Vi går sedan tillsammans ner till skolgården där avslutningsceremonin startar kl. 9. När den är avslutad ca 9.45 tar vi en liten kort avslutning i klassrummet innan vi säger hejdå till de som går hem och startar fritidsverksamheten för de barn som är kvar på skolan.

- Fredagen den 6/6 & 13/6 är skolan stängd.


Med vänlig hälsning

Pernilla & Aida